Nederlandse klant- en verkoopondersteuning
De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
100 dagen retourgarantie
Trustpilot rating Maxima
4,4/5

Bekijk alle horeca apparatuur van Maxima

Laden...

De zekerheden van Maxima:

 
Nederlandse klantenservice en productadviseurs
 
De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
 
100 dagen retourgarantie
Delivery text

 • kok_aan_het_koken
  7 voordelen van investeren in professioneel keukenapparatuur

  Het kopen van hoogwaardig professioneel keukenapparatuur voor je horecabedrijf is van groot belang. Deze op het eerste gezicht eenvoudige stap zorgt ervoor dat je heerlijke maaltijden en een uitstekende klantenservice kunt bieden.

  Het juiste gereedschap kan een enorm verschil maken in je dagelijkse werkzaamheden. Het heeft ook invloed op hoe efficiënt je maaltijden bereidt en hoe lang het daarna duurt om schoon te maken.

  Kookapparatuur helpt niet alleen bij het koken. Dankzij je apparatuur kun je ook een betere service verlenen en keren klanten steeds weer terug.

  Investeren in professioneel keukenapparatuur is een aankoop die zich op lange termijn terugverdient. Kiezen voor de goedkoopste optie kost je vaak veel meer.

  Lees meer over de zeven voordelen als je kiest voor professioneel keukenapparatuur.

  Lees meer »
 • serveren_van_voedsel
  Kies de juiste professionele keukenapparatuur voor je horecabedrijf

  Ontdek wat de belangrijkste kenmerken zijn waar je op moet letten als je investeert in professioneel keukenapparatatuur voor je horecabedrijf.

  Lees meer »
 • Roestvrijstaal_voor_food_trucks
  Waarom roestvrijstaal altijd een goed idee is voor een foodtruck

  Ontdek waarom Roestvrijstaal het populairste materiaal is voor keukens van foodtrucks, van werkoppervlakken tot apparaten.

  Lees meer »

Maxima: horeca apparatuur van topkwaliteit

Elke horeca ondernemer weet hoe belangrijk het is om met goede horeca apparatuur te werken. Je wilt namelijk elke dag alles uit je onderneming kunnen halen. Je weet dat je hierdoor je gasten de allerbeste service en kwaliteit kunt geven. Hierbij wil je niet worden beperkt door apparatuur. Het is dan ook zorgeloos werken als je kunt vertrouwen op apparatuur van topkwaliteit.

Vanuit ons eigen merk levert Maxima professionele horeca apparatuur. Al meer dan 45 jaar staat Maxima voor kwaliteit en gebruiksgemak. Dit is altijd gekoppeld aan een betaalbaar prijsniveau en de best mogelijke klantbeleving. Voor jou betekent dit concreet: waarde voor je geld en maximale tevredenheid.

Service: we zijn er voor je

Een efficiënt ingerichte keuken begint met een oprecht en deskundig advies. Onze adviseurs staan daarom voor je klaar. Bel ons, of stuur een e-mail. We horen graag van je.

Om onze belofte waar te maken staan we ook ná een aankoop voor je klaar. Met onze eigen technische dienst en klantenservice krijg je altijd een antwoord en een oplossing. Zo kun jij je richten op je klanten en zorgen wij voor veilige apparatuur in topconditie.

Samen zorgen we ervoor dat je het maximale uit je onderneming haalt.

 

Waarom kies je voor Maxima?

 • Betrouwbaar: apparatuur van kwaliteit, geschikt voor intensief gebruik
 • Snel: veel apparaten worden binnen 24 uur verstuurd vanuit eigen magazijn
 • Zekerheid: eigen technische dienst en werkplaats. Uitgebreide garantie en onderdelen in eigen magazijn
 • Bereikbaar: ondersteuning via telefoon en e-mail
 • Ruim 45 jaar ervaring en een hoge klanttevredenheid van 9/10