Nederlandse klant- en verkoopondersteuning
De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
100 dagen retourgarantie

Levertijd & Verzendkosten

Vanaf € 100 excl. BTW is de verzending gratis.
Bij bestellingen tot € 100 excl. BTW zijn de verzendkosten € 9,99 excl. BTW

De verwachte levertijd wordt ook bij elk product vermeld. Vaak kunnen we de volgende werkdag al leveren. De maximum levertijd is 2 werkdagen.

Over de levering

De vervoerder is afhankelijk van het leveradres en de grootte van de bestelling:

  • Pakketten: DPD
  • Pallets: Dachser

Je bestelling wordt met de grootste zorgvuldigheid verzameld in ons magazijn. Kleine of lichte goederen worden verzonden als pakket. Grote en zware goederen worden vervoerd op pallet. Je bestelling wordt vanzelfsprekend verzekerd verzonden.

Wij leveren de bestelling tot aan de eerste deur van het afleveradres, en niet over de drempel.

Specifieke (gemeentelijke) bepalingen waardoor een afleverlocatie beperkt is, moeten door de ontvanger zelf duidelijk worden vermeld bij de bestelling.

Op het moment dat de afleverlocatie niet voldoende mogelijkheden biedt om een pallet naar binnen te rijden met een palletwagen (of er zijn geen mensen aanwezig voor hulp), dan wordt in principe een nieuwe afspraak gemaakt op kosten van de ontvanger.

Controleer direct bij aankomst je bestelling op compleetheid en beschadigingen. Indien de goederen niet voldoen adviseren we je om de zending direct te weigeren. Gebreken of beschadigingen kunnen alleen binnen 48 uur na levering bij ons worden gemeld.