Nederlandse klant- en verkoopondersteuning
De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
100 dagen retourgarantie

Sushivitrines

Lees alles over Sushivitrine & Tapasvitrine hier
Filteren
Sorteer op
Sushi- en Tapasvitrine - 52 L - 5 x 1/3 GN - Tafelmodel
€ 1.040,59 € 859,99 € 767,13 € 633,99
Bezorgdatum berekenen...
Sushi- en Tapasvitrine - 132 L - 5 x 1/2 GN - Tafelmodel
€ 1.101,09 € 909,99 € 750,19 € 619,99
Bezorgdatum berekenen...

Sushivitrines en tapasvitrines zijn ideaal voor productpresentatie van kleinere etenswaren die je op de juiste temperatuur wilt houden. Fraai vormgegeven met een zwarte rvs behuizing en gebogen glas komen jouw producten prima tot hun recht. Sushivitrines koop je eenvoudig online in onze webshop. Altijd de beste prijzen, topkwaliteit en snel uit voorraad leverbaar.

Waarvoor gebruik je sushi vitrines / tapas vitrines?

Een sushi vitrine / tapas vitrine combineert de koeling én de presentatie van je producten. Door de mooie vormgeving met het gebogen glas en de LED-verlichting aan de binnenkant worden jouw producten altijd op de juiste manier getoond.

Natuurlijk kun je deze sushivitrine (of koeltoonbank) niet alleen voor sushi gebruiken. Je komt deze ook wel tegen als tapas vitrine, visvitrine of viskoeltoonbank. Maar je kunt er uiteraard alle kanten mee op. Alle kleinere gerechten en ingrediënten die je koel wilt houden én op een mooie manier aan de klant wilt tonen, kunnen prima in deze gekoelde opzetvitrine. Door de handige schuifdeuren heb je altijd snel toegang tot je producten.

De sushi koelvitrine heeft uitsparingen om Gastronormbakken in te zetten, en deze krijg je er dan ook netjes bijgeleverd.

Welke kenmerken hebben de sushi vitrines en tapas vitrines van Maxima?

Deze koelvitrines hebben verschillende afmetingen, dus kijk vooraf goed waar(op) je hem wilt neerzetten. De verdere specificaties zijn hetzelfde waarvan hieronder de belangrijkste staan genoemd:

  • Hoogwaardig Rvs behuizing en dragers
  • LED-verlichting binnenzijde
  • Statisch koelsysteem met ventilator
  • Anticondens-systeem
  • Digitale temperatuurcontrole
  • Ingeschuimde verdamper
  • Staat op verstelbare pootjes
  • Temperatuur tussen 0 ° tot +12 ° graden Celsius

Welke soorten koelvitrines heeft Maxima nog meer?

Een sushi vitrine of tapas vitrine is door zijn maatvoering vooral geschikt om kleinere gerechten in te koelen. Werk je met grote gerechten en etenswaren, dan kun je beter kijken naar een koelvitrine in een ander formaat. Maxima heeft een breed assortiment aan koelvitrines, koeltoonbanken, displaykasten en showvitrines, dus daar kom je zeker het gewenste formaat tegen.

Maxima heeft de onderstaande horeca koelvitrines:

Compacte & tafelmodel koelvitrine

Dit zijn staande koelvitrines in compacte formaten van 58 liter en 78 Liter. Dankzij de geringe hoogte kun je ze op een tafel of toonbank zetten. Deze gekoelde vitrines hebben rondom (dubbel) glas waardoor ze voor elke toepassing geschikt zijn.

Staande koelvitrine

Dit is een grotere versie van het tafelmodel. Beschikbaar zwart en wit en in verschillende groottes, tot wel 235 liter!

Gekoelde gebaksvitrine / tafelmodel gebaksvitrine

Deze is perfect voor het gekoeld etaleren van gebak, hapjes en broodjes. Verkrijgbaar met een mooie gebogen ruit aan de voorzijde, staat het tafelmodel schitterend op elke toonbank.
Voor zowel de tafelmodellen als de grotere gebaksvitrines is er ruime keuze in verschillende afmetingen.

Gekoelde taartenvitrine

Een taartenvitrine heeft diepere plateaus dan een gebaksvitrine waardoor je er hele taarten in kunt etaleren. Fraai vormgegeven met glazen plateaus. In rond of recht model. Rondom glazen ruiten dus zeker ook geschikt voor gebak, hapjes, broodjes en snacks.

Opzetkoelvitrines / gekoelde opzetvitrines

Dit is een rechthoekige rvs koelvitrine waar je GN-bakken in kunt zetten waarvan je de configuratie zelf kunt indelen. Met een glazen voor- en bovenkant zijn salades, ingrediënten of snacks prima zichtbaar. Beschikbaar in verschillende breedtes van 95 cm tot wel 200 cm!

Koelvitrine met onderstel

Heb je geen ruimte op je toonbank? Of moet je de vitrine regelmatig kunnen verplaatsen?
Kies dan voor een koelvitrine met een onderstel op wielen. Tip: geef het onderstel een fraaie ombouw als je deze uit het zicht wilt hebben.

Open displaykast / open multideck

Met een mooie gebogen glazen design en een open voorzijde is deze geschikt voor self-service. Ideaal voor blikjes, flesjes en verpakte etenswaren en broodjes.

Maar er is nog meer! In het assortiment van horeca koeling vind je álle koelapparatuur  voor als het je alleen om het koelen gaat en het presenteren van producten niet direct een rol speelt. Denk hierbij aan koelkasten, koelwerkbanken, vriezers, saladettes en meer!

Waar moet ik op letten bij het kopen van sushi vitrines en tapas vitrines?

Naast het koelen van je etenswaren koop je sushi en tapas vitrines natuurlijk voor het presenteren van producten. Denk na over waar je de koeling in je horecazaak gaat plaatsen. Moet je deze producten regelmatig kunnen pakken? Kijk dan naar een opzetvitrine zoals deze sushivitrine of naar een tafelmodel. Een opzetvitrine is ook handig als je ingrediënten wilt presenteren zoals broodbeleg, schijfjes komkommer, stukjes tomaat, vleeswaren of plakjes kaas. Deze zijn er met een capaciteit van 3 x 1/3 GN tot 9 x 1/3 GN.

Mogen je klanten de producten zelf pakken? Kijk dan naar een model met schuifdeuren aan de voorzijde. Kijk ook naar de capaciteit en de beschikbare ruimte in de zaak. Een staand model biedt veel capaciteit en neemt weinig ruimte in. 

Hoe maak ik sushi en tapas vitrines schoon?

Omdat een suhsi vitrine / tapas vitrine doorlopend van inhoud wisselt én een prominente plek in de zaak heeft, is het extra belangrijk om deze schoon te houden. Klanten willen natuurlijk verschillende tapas gerechten en andere gerechten in een schone vitrine zien.

Om de vitrine schoon te maken: zet de koeling uit voordat je begint. De binnenkant kun je schoonmaken met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel. Gebruik hierbij weinig water, zo voorkom je condens en ijsvorming. De buitenzijde en het glas kun je op dezelfde manier doen. De GN bakken kun je in de vaatwasser doen. Op deze manier blijft koeling het mooist en blijven de gerechten het beste bewaard.

Laagste prijs · Direct leverbaar · 100 dagen retourgarantie · Sinds 1974