Nederlandse klant- en verkoopondersteuning
De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
100 dagen retourgarantie

Over ons

Dankzij meer dan 45 jaar ervaring in de levering en het onderhoud van professionele keukenapparatuur is Maxima Kitchen Equipment een begrip in de grootkeuken- en horecabranche.

We zijn 1974 gestart als importeur en distributeur van diverse merken en foodprocessors. Om een bredere keuze aan te bieden hebben we gaandeweg ons eigen merk "Maxima" opgericht. Door dit succes werken we nu uitsluitend met dit merk en exporteren we naar meer dan 55 landen wereldwijd.

Dit doen we vanuit het tussen Amsterdam en Utrecht gelegen Mijdrecht. Hier werken onze specialisten van o.a. de technische dienst, klantenservice en verkoopteam gezamenlijk onder één dak aan ons ultieme doel: maximale klanttevredenheid.

Onze Belofte

De hoogste klanttevredenheid en de meeste waarde voor je geld. Dát is waar we elke dag ons best voor doen. Bij alles wat we doen willen we het elke dag een stukje beter doen. Zowel onze producten als bij onze service. Daar worden we samen beter van.

Al onze producten voldoen aan strenge normen en eisen en de laatste standaarden. Dit leidt tot kwaliteitsproducten die hygiënisch en veilig in gebruik zijn.
Deze kwaliteit kunnen we beloven dankzij ons eigen merk Maxima. Omdat we speciaal voor grootkeukens en horeca produceren, zijn al onze producten geschikt voor intensief dagelijks gebruik en altijd voor een vriendelijke prijs verkrijgbaar.

Echte Service

Een goede aankoop begint met een goed advies. Onze adviseurs staan voor je klaar. Per telefoon, e-mail en via de chat. Je bent altijd welkom. Je kunt Maxima’s apparatuur zelf komen bekijken en krijgt er een passend advies bij.

Om onze belofte waar te maken staan we ook ná een aankoop voor je klaar. We besteden onze klantenservice en technische dienst niet uit, maar doen dit in eigen beheer vanuit ons kantoor in Mijdrecht. Net als een eigen werkplaats én magazijn. Hierdoor krijg je altijd een antwoord en een oplossing. Zo kun jij je richten op je klanten en zorgen wij voor veilige apparatuur in topconditie.
Samen zorgen we ervoor dat je het maximale uit je onderneming haalt.


Volg je ons al op Instagram en Facebook? We geven er letterlijk een kijkje in de keuken. We delen regelmatig tips en mooie recepten van gerechten die we maken in onze eigen showroomkeuken!
Ook lees je er regelmatig interviews met onze collega’s. Zo kun je ons nog beter leren kennen.

 

Maxima Kitchen Equipment

Technische Dienst
Nijverheidsweg 23C
3641 RP Mijdrecht
Nederland

Bedrijfsgegevens
Spangenberg International BV
KvK Nr. 11060419
BTW Nr. NL814131049B01
info@maxima.com