Υποστήριξη στη δική σας γλώσσα
Η υψηλότερη ποιότητα για τη χαμηλότερη τιμή
πολιτική επιστροφής 100 ημερών

Ψυγείο προετοιμασίας πάγκου 150cm - Χωράει 6 x 1/3 GN

Calculating delivery date...
 • δωρεάν αποστολή }
 • Υψηλότερη ποιότητα, χαμηλές τιμές
 • Προσωπική εξυπηρέτηση μέσω chat, τηλεφώνου και ταχυδρομείου
 • εγγύηση επιστροφής 100 ημερών
Επιπλέον αξεσουάρ
Δοχείο γαστρονόρμας 1/3 GN - 10cm βάθος - 32,5 x 17,6cm - Ανοξείδωτο χάλυβα
15,74 € 13,23 € 7,51 € 6,31 €
Αυτό το επιφανειακό ψυγείο προετοιμασίας πάγκου περιλαμβάνει γυάλινο κάλυμμα και έχει πλάτος 150 cm. Προσφέρει χώρο για έξι δοχεία Gastronorm 1/3 GN, στα οποία μπορείτε να τοποθετείτε τα υλικά που χρειάζεστε πρόχειρα και να τα διατηρείτε δροσερά. Περιλαμβάνει επίσης ψηφιακό ρυθμιστή θερμοκρασίας που ρυθμίζεται εύκολα και διαβάζεται εύκολα. Διαβάστε περισσότερα
Προδιαγραφές
Αριθμός άρθρου 09400326
upc 8719324276313
κωδικό HS 8418501990
Πλάτος (cm) 150
Βάθος (cm) 39.5
Ύψος (cm) 43.5
Βάρος (kg) 29
Type of power supply 230V
Number of plugs 12
Ηλεκτρική ισχύς (Watt) 200
Type of refrigerant R600A
Ποσότητα ψυκτικού μέσου 21g

Περιγραφή Ψυγείο προετοιμασίας πάγκου 150cm

Το ψυγείο προετοιμασίας πάγκου είναι ιδανικό για καθημερινή εντατική χρήση σε κάθε επαγγελματική κουζίνα. Έξι δοχεία GN 1/3 μπορούν να τοποθετηθούν σε αυτό για να βοηθήσουν στη διατήρηση των συστατικών στη σωστή θερμοκρασία και να είναι έτοιμα για χρήση σε μια στιγμή. Το ψυγείο προετοιμασίας πάγκου είναι κατάλληλο για εργασίες όπως η γρήγορη συμπλήρωση προετοιμασίας σάντουιτς, η προσθήκη γαρνιτούρας στην πίτσα ή η παρασκευή σαλάτας. Τα δοχεία GN και τα καπάκια δεν περιλαμβάνονται, αλλά μπορείτε να τα παραγγείλετε ξεχωριστά μέσω της ιστοσελίδας μας.

Εύκολος στη χρήση ρυθμιστής θερμοκρασίας

Στην κουζίνα εστίασης, ο εξοπλισμός ψύξης είναι απαραίτητος για τη διατήρηση των τροφίμων φρέσκων για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Χάρη στον ψηφιακό ελεγκτή θερμοκρασίας αυτού του ψυγείου προετοιμασίας, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία μεταξύ του εύρους 0 και 10°C, ώστε τα συστατικά να ψύχονται ακριβώς στη σωστή θερμοκρασία. Αυτό το επαγγελματικό ψυγείο προετοιμασίας πάγκου είναι ασφαλές για χρήση σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος έως 32°C. Επιπλέον, είναι στατικά ψυχόμενο. Οι σωλήνες στα τοιχώματα της μονάδας ψύξης χρησιμοποιούν το ψυκτικό μέσο R600a, το οποίο δεν περιέχει CFC. Για την αποφυγή σχηματισμού πάγου, αυτό το ψυγείο προετοιμασίας διαθέτει έναν εξειδικευμένο κύκλο ψύξης και έναν ενσωματωμένο σταθερό εξατμιστή.

Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια

Όταν πρόκειται για την ευκολία χρήσης μιας συσκευής, ένα πράγμα είναι ότι πρέπει να είναι πολύ εύκολο να δουλέψει. Αυτό το premium κομμάτι εξοπλισμού εστίασης διαθέτει ρυθμιζόμενα πόδια, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Εκεί παραμένει, σταθερό και σταθερό, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν γλίστρημα. Είναι επίσης πολύ εύκολο να διατηρείτε το ψυγείο προετοιμασίας καθαρό, μια σημαντική πτυχή σε κάθε επαγγελματική κουζίνα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μαλακό πανί και ζεστό σαπουνόνερο για να σκουπίσετε το περίβλημα του ψυγείου προετοιμασίας.

Χαρακτηριστικά

 • Περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι
 • Εξοπλισμένο με ρυθμιζόμενα πόδια
 • Ειδικός κύκλος ψύξης για τη μείωση του σχηματισμού πάγου
 • Σύστημα κατά της συμπύκνωσης
 • Συμπαγής προστατευτική μόνωση 5cm
 • Παραδίδεται με δύο εγκάρσιες ράβδους
 • Ψηφιακός έλεγχος θερμοκρασίας (Dixell)

Προδιαγραφές προϊόντος

 • Καθαρό βάρος: 29kg
 • Διαστάσεις: Π150 x Β39,5 x Υ43,5cm
 • Χωρητικότητα: Χωράει 6 x 1/3 GN ή 5 x 1/3 + 1 x 1/2 GN (μέγιστο ύψος 150mm)
 • Ισχύς: 230V / 50Hz / 1 φάση 200W
Υπέρ και κατά
 • Βολικός ψηφιακός ελεγκτής θερμοκρασίας + Επαγγελματικό ψυγείο προετοιμασίας πάγκου για εντατική καθημερινή χρήση + Μειωμένος σχηματισμός πάγου, χάρη σε ειδικό κύκλο ψύξης και εξατμιστή - Τα δοχεία GN και τα καπάκια πρέπει να παραγγελθούν ξεχωριστά
Έγγραφα
Ανασκοπήσεις
Προσθέστε την κριτική σας
Χρειάζεστε βοήθεια?
Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς μας